Nozeman, keurslager

Spaarprogramma

Het spaarprogramma van de Keurslager werkt eenvoudig en levert een spaarwinst van maar liefst 32% op. Vraag gratis een spaarpas aan in de winkel. Vanaf dat moment kun je bij elke euro die je uitgeeft een spaarpunt kopen voor 5 eurocent. Spaar voor een mooi cadeau of koop producten in de winkel. Als je spaarpunten gaat verzilveren zijn ze meer waard.

Tel uit je winst!

Punten sparen levert bij de Keurslager een spaarwinst op van maar liefst 32%. Een rekenvoorbeeld: voor 250 spaarpunten heb je € 12,50 betaald, maar bij verzilveren zijn ze € 16,50 waard. Dat is snel verdiend!

Spaarpas registreren

Een spaarpas is gratis verkrijgbaar bij de Keurslager. Zodra je een spaarpas hebt, kun je direct beginnen met sparen. Je moet de spaarpas nog wel registreren, dus op jouw naam zetten. Het is verstandig om dit zo snel mogelijk te doen in verband met verlies of diefstal van de spaarpas. Registreren is niet noodzakelijk om punten te sparen, maar wel om punten te verzilveren.

Exclusieve cadeaus

Jaarlijks wordt een uitgebreid assortiment mooie merkartikelen samengesteld van keukenapparatuur tot tuingereedschap en kinderspeelgoed. Je kunt de cadeaus bekijken in onze cadeaugids of op onze website. Bestel het artikel bij de Keurslager in de winkel of via de cadeaushop.

Betalen in de winkel

Voldoende spaarpunten? Betaal bij de Keurslager met je spaarpas. Geef bij de Keurslager aan dat je met spaarpunten wilt betalen en haal je spaarpas door de betaalterminal. Druk [OK] en je hebt betaald. Makkelijk en eenvoudig.

Registreren en saldo checken

Met de spaarpas van de Keurslager kun je eenvoudig en snel sparen. Een spaarpas is gratis verkrijgbaar bij de Keurslager en kan direct worden gebruikt om te sparen. Een nieuwe spaarpas moet nog wel worden geregistreerd. Dat doe je via de website. Hier kun je voortaan ook je spaarsaldo bekijken.

Ben je een nieuwe spaarder?
Registreer de spaarpas dan op jouw naam. Klik hieronder op de link 'spaarpas registreren'. Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met een activatielink. Klik op deze link om je registratie te bevestigen. Je kunt voortaan inloggen om je spaargegevens te bekijken. 

Spaar je al langer en wil je jouw saldo bekijken?
Maak dan een account aan op deze website. Dit doe je via de link hieronder 'spaarpas registreren'. Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met een activatielink. Klik op deze link om je account te activeren. Vanaf dat moment kun je inloggen om je spaargegevens te bekijken. 

Is je spaarpas vervangen?
Log dan gewoon in met je bestaande gegevens. Een nieuwe registratie is niet nodig.